ANTALYA / SERİK - Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz.

Mrt

Okulumuzda 19 yıl görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Löman Cemilegil emekli oldu. Heyecanı, isteği ve verimliliği ile biz öğretmenlere rehber ve örnek olan Löman Öğretmenimize emeklilik hayatında sağlık,mutluluk ve huzur dileriz. TEŞEKKÜRLER Löman Cemilegil ....

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle andık.

Kas

Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu olarak CUMHURİYET'İMİZİN 100 YILINI

Gururla,Heyecanla ,Mutlulukla Kutladık

Haz

Okulumuzda yapılan sergide İl Tarım Müdürlüğünden gelen yetkililer öğrencilerimize toprağın korunması üzerine bilgiler verdi, RİXOS otelleri aileside  öğrencilerimize sihirbaz gösterisi ve hediyeleri ile sergimize katkı sağladı. Başta öğretmenlerimize ve katkıda bulunan herekese teşekkür ederiz.

Antalya Tarım Online Yotube

May

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a ayak basarak milli mücadeleyi başlattıkları tarihi günü büyük bir coşkuyla kutladık.,

Deprem Tatbikatı Yapıldı

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Kutlama Programı düzenledik.

Okulumuzda ilköğretim haftasını Kutladık.

May