ANTALYA / SERİK - Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 83'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Okulumuzda ilköğretim haftası kutlamaları yapıldı.

Haz

Proje ekibindeki öğrenciler proje sürecinde çevrimiçi ortamda deney hazırlama ve sunma, web2 araçlarını kullanarak dijital tasarımlar yapma ve bilim söyleşilerine katılma gibi birçok etkinlikte görev aldılar. Proje sonunda öğrencilerimize başarı sertifikaları verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 101'inci yıl coşkusuyla okulumuzda kutladık.Koronavirüs önlemleri nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, geçtiğimiz yıl okul bahçelerinde değil, evlerde yapılmıştı. Bu yıl ise 8.sınıf öğrencilerimizle kutlama şansı yakaladık. 102. Yılını tüm öğrencilerimizle bir arada kutlamak dileğimizle bayramımız kutlu olsun!